Stäng meddelande

Driven förskollärare till driven förskola


Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att uppdraget genomförs enligt styrdokumenten och du ska kunna initiera, leda, stödja, genomföra och utvärdera. Du kommer att ingå i ett team och få stöd i ditt ledarskap av kolleger, pedagogista och chef.

Kvalifikationer

Du brinner för att driva och leda utvecklingen inom förskolan. Du är lyhörd, nyfiken och kan ta initiativ samt ha stort intresse för barns lärande och utveckling. Du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom kollegialt lärande och andra nätverk. Du ska behärska pedagogisk dokumentation som verktyg.

Arbetsplatsen

Myran är en förskola som ligger centralt i Fittja nära kommunikationer. Vi är en förskola i framkant där barnen verkligen står i fokus. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta driva verksamheten framåt. Vi har tagit ställning för en barnsyn och kunskapssyn och ett pedagogiskt arbetssätt som bygger på en stark övertygelse om barns möjligheter. Vi arbetar processinriktat och på ett utforskande sätt. Miljöerna är tillgängliga för barnen och innehåller stor variation och stegring beroende på ålder. Barnen får möjlighet att uttrycka sig genom många olika språk och uttryckssätt. Vi arbetar i smågrupper där barnen får arbeta utefter sina förutsättningar, intressen och behov. Pedagogisk dokumentation används som ett verktyg för att synliggöra barns lärande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mirja Marsden Carlberg, Förskolechef

Telefon: 0708892004

E-post: mirja.marsden.carlberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Elisabeth Molander

E-post: elisabeth.molander@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-10

Ange referensnummer: A869870


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018