Stäng meddelande

Dietist


Arbetsuppgifter

Som dietist ingår du i ett team med sjuksköterskor samt har nära samarbetare med förvaltningens arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omvårdnadspersonal. I arbetet ingår nutritionsbedömning, kostbedömning och rådgivning till patienter och dennes närstående såväl som förskrivning av nutritionsprodukter. En annan del i ditt arbete är att hålla utbildningar, ge stöd för personal samt driva kvalitetsarbete. Som dietist samverkar du med övriga yrkesprofessioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Arbetet ställer krav på kompetens och flexibilitet då du kommer att arbeta med individuell nutritionsbehandling inom äldreomsorg. I din roll som dietist har du förmågan att själv planera, organisera och följa upp ditt arbete. Vi ser att du har god planerings- och initiativförmåga. Arbetet innebär en bred kontaktyta varför du behöver ha god samarbetsförmåga. För att utföra rollen framgångsrikt behöver du även god kommunikationsförmåga med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare har du förmåga att prioritera och förmåga att driva utvecklingsarbete.

Arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen inom verksamhetsområdet äldreomsorg finns hälsa och aktivitet som består av enheterna kost- och måltid, rehab, mötesplatser och dagverksamhet samt sjuksköterskeenheten. Enheterna präglas av ett öppet och prestigelöst klimat där brukaren utgör en naturlig del av teamarbetet. Hälsa och aktivitet arbetar mot både äldreomsorgen och funktionsnedsättningsområdet, vilket ger goda möjligheter att få bred erfarenhet och kunskap. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för medborgarna.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Tina Anslin, Enhetschef

Mobil: 0708-8616 10

E-post: tina.anslin@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-02-28

Ange referensnummer: C25073


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018