Stäng meddelande

Tim vikarier till grundsärskola inriktning ämnesområden


Arbetsuppgifter

Förekommande uppgifter på vår grundsärskola. Assistera eleverna under lektionerna samt bedriva fritidsverksamhet under eftermiddagen. Vi söker nu flera timvikarier till vår träningsskola som kan komma in och arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Det kan handla om en dagars vik till längre perioder. Vi söker även en person till ett längre vikariat på 3 månader. Då vi har elever med behov av hjälp med sin personliga hygien ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta på grundsärskola eller har erfarenhet av att arbeta med utvecklingsstörda barn. Kan du TAKK/AKK är det bra men ej ett krav.

Arbetsplatsen

Tullingebergsskolan är en Grundskola F-5 och en Grundsärskola 1-9 med sammanlagt ca 200 elever. Skolan ligger nära natur och med goda kommunikationer.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Timvikarier snarast och vid behov. Det längre vikariatet är tillträde i Januari.

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Catharina Sandberg, Biträdande rektor

Telefon: 072 217 24 40

E-post: catharina.sandberg@botkyrka.se


Satu Vanhanen, Rektor

Telefon: 070 886 14 47

E-post: satu.vanhanen@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-10

Ange referensnummer: A830033


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018