Stäng meddelande

Förskollärare/lärare i förskoleklass sökes till Broängen


Arbetsuppgifter

Du utvecklar och driver pedagogiskt arbete i våra förskoleklasser. Du har vana att leda grupper i olika aktiviteter. Du ser som en stryka att arbeta i arbetslag och lockas av tanken att få arbeta tillsammans med andra kompetenta pedagoger. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Det är en merit om du har en F-3 utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig förskollärare, gärna med behörighet i ett eller flera ämnen upp till och med åk 3.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och behörighetsgraden bland våra pedagoger är hög. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 190812

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Magdalena Eberhardsson, Rektor

Mobil: 070-557 95 84

E-post: magdalena.eberhardsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A866886


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018