Stäng meddelande

Kock/yrkeshandledare


Arbetsuppgifter

JOBBCENTER BOTKYRKA, HELGES KÖK Nu söker Jobbcenter Botkyrka en Kock/yrkeshandledare till Helges kök som ligger vägg i vägg med restaurang Alhamra på Alfa Laval-området i Tumba. Kökets verksamhet består av två delar där den ena utgörs av sedvanligt arbete i kök. Vi lagar upp till 200 portioner totalt till Helges restaurang och till Helges Café. Alltid minst en vegetarisk rätt och en kött, fisk eller fågel. Inriktningen är husmanskost, gärna med inslag av mat från andra länder och med ambitionen att maten skall vara hälsosam. Helges kök är också en plats för utveckling och lärande för arbetslösa Botkyrkabor. Vårt mål och uppdrag är att genom handledning och undervisning få människor att växa genom att praktisera/utbilda sig på Helges kök. Slutmålet är att individen ska nå egen försörjning. Utöver arbetsledaren i köket är det ca 5 deltagare på plats löpande. Arbetsuppgifter Som arbetsledare på Helges kök Botkyrka kommunhus ansvarar du för att leda verksamheten såväl operativt som administrativt. I arbetsuppgifterna ingår: - Planering, handledning och dokumentation. - Aktivt arbete med ständiga förbättringar av vår verksamhet och våra insatser. - Verka för att våra deltagare ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt att aktivt påverka och stimulera deltagare till att komma närmare arbetslivet. - Bidra till en god arbetsmiljö och ett bra och effektivt samarbete med dina kollegor. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga. Du ska vara drivande i ditt arbete.

Kvalifikationer

- Du har god erfarenhet av restaurangdrift och inköp - Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ, men också att du har god samarbetsförmåga. - Du är duktig på att organisera, administrera och planera samt motiveras av att stödja och leda människor. - Du har ett bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. - Goda ledaregenskaper - Noggrannhet, då rollen kräver resultatrapportering, dokumentationsförmåga och administration - Förståelse för budgetarbete - Vana att arbeta i stödsystem Som person känner du väl igen dig i Botkyrka kommuns ledord: Öppen, orädd och energisk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Jobbcenter har samordningsansvaret för kommunens arbetsmarknadsåtgärder och är organiserade under AVUX. Genom vägledande, motiverande och aktiverande insatser och i samverkan med myndigheter och näringsliv arbetar vi för en god lokal arbetsmarknad och för att förbättra förutsättningarna för personer som står långt ifrån arbete att etablera sig på arbetsmarknaden, kommunal såväl som privata näringslivet


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carl Smiding, Enhetschef Jobbcenter

Mobil: 073-421 86 12

E-post: carl.smiding@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Telefon: 08-5306100


Sista ansökningsdatum: 2019-05-05

Ange referensnummer: A870839


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018