Stäng meddelande

Vikariat barnskötare


Arbetsuppgifter

Vi söker för vikariat 1 barnskötare till förskolan Ugglan. Tillsammans med arbetslaget ska du bidra till att barnen utvecklas, leker och lär i en trygg och säker miljö. Du är väl insatt i förskolans läroplan och kan skapa en positiv atmosfär. Din förmåga att kommunicera med barn, föräldrar och kollegor är god. Du har ett stort intresse av att delta i det pedagogiska kvalitetsarbetet. Du är lösningsinriktad och tycker det är spännande med förändringar.

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare Väl förtrogen med förskolans läroplan Goda datakunskaper Goda kunskaper i svenska språket

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Ugglan är består av åtta avdelningar indelat i fyra arbetslag i en speciell byggnad i centrala Alby.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 40 tim/v enligt schema Tillträde: 2019-01-07 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mikaela Liedegren , Förskolechef

Mobil: 0727117330

E-post: mikaela.liedegren@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-10

Ange referensnummer: A810055 - Kopia


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018