Stäng meddelande

Måltidsbiträde


Arbetsuppgifter

- Alla sedvanliga arbetsuppgifter i skolrestaurang, såsom torka bord, disk, sallad, mindre inköp etc. - Engagemang och aktivt deltagande vid planering och genomförande av skolans och kökets traditioner. - Skapa goda relationer till elever och personal och medverka till minskat matsvinn. - Medverka till att upprätthålla skolans värdegrund i alla sammanhang.

Kvalifikationer

- Gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning mot livsmedel, restaurang eller liknande. - Estetiskt sinnelag för upplägg av huvudrätter, tillbehör och för att skapa en tilltalande måltidsmiljö. - Engagemang och intresse för barn och ungdomar och en förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna. - Du behöver ha god förmåga att samarbeta i skolkökets team. - Kunskap om specialkost är extra meriterande. - Du behöver vara bra på att kommunicera på svenska. - Bra på engelska är meriterande. - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Karsby International School söker måltidsbiträde till skolrestaurangen Gott och Blandat. I tjänsten ingår arbete vid samtliga stationer i kök och matsal. Karsby International School är en kommunal grundskola (F-9) i Norsborg med härliga elever som behöver Sveriges mest engagerade personal. Vi är en internationell skola i dess rätta bemärkelse då vi erbjuder tvåspråkig undervisning på svenska och engelska och våra elever har rötter i hela världen (70 olika modersmål). Som måltidsbiträde förväntas du arbeta för ett välkomnande och trevligt klimat i restaurangen. All personal arbetar med att hålla skolans värdegrund (demokrati, mänskliga rättigheter, allas lika värde) levande i alla sammanhang och för att bygga positiva relationer till eleverna. Vår skolrestaurang serverar mat till 600 elever och personal varje dag, samt leverar mat till närliggande förskolor. Skolrestaurangen är en viktig del i flera av skolans traditioner och årliga högtider, som Nobelfesten, Jul-, Påsk och sommarbuffén, höst- och vårkonserten, Halloween, Niornas bal m.m. Kökets personal arbetar också medvetet för att minska matsvinnet genom information till eleverna. På vår skola jobbar vi för att varje elev har minst en Trygg bas bland oss vuxna. Vi bedriver sedan fyra år tillbaka ett nationellt uppmärksammat samarbete med socialtjänsten, polisen och räddningstjänsten kring våldsprevention och är en av de första skolorna i landet som arbetar enligt programmet MVP (Mentors in Violence Prevention). Vi har även ett kuratorsteam med tre kuratorer på heltid. Vill du uppnå vår Vision?: Alla elever som lämnar Karsby International School i åk 9 ska ha så goda kunskaper, en så väl förankrad värdegrund och så god social kompetens att de obehindrat kan göra fria livsval. Vill du genomföra vår Mission?: Vi som jobbar här har som mission att våra elever ska nå så långt som möjligt och få uppleva en skolgång och uppväxt som de senare i livet minns med stolthet och värme. Känner du Passion?: Med passion för våra elever och vårt yrke, oavsett personalkategori, ger vi eleverna bästa tänkbara livschanser. Svarar du Ja på dessa tre frågor är du välkommen att söka. Vi genomför rekrytering löpande under ansökningsperioden. OBS! Vid frågor om tjänsten, tag kontakt via mejl. Ansökan och förfrågningar om denna tjänst via telefon kan ej besvaras.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast möjligt. Provanställning tillämpas.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jessica Persson, Kökschef

Telefon: 070-1805647

E-post: jessica.persson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-26

Ange referensnummer: A732744 - Kopia


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018