Stäng meddelande

Barnskötare


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att -tillsammans med övriga kollegor och under ledning av en förskollärare skapa förutsättningar för barnens lärande och utveckling, - självständigt planera, genomföra, dokumentera och utvärdera de aktiviteter som barnen erbjuds att delta i, - leda en barngrupp i olika aktiviteter, både målstyrda och spontana, - använda digitala verktyg i undervisningen och dokumentationen, - fortlöpande samtala med barnens vårdnadshavare samt genomföra utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

I den dagliga kontakten med vårdnadshavare är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. I mötet med barnen utstrålar du glädje, nyfikenhet och respekt. Som barnskötare förväntas du ha - goda kunskaper om ditt uppdrag och de styrdokumenten som ligger till grund för ditt arbete, - god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på svenska, - goda IT kunskaper, - god förmåga att leda, Någon form av estetisk påbyggnadsutbildning är meriterande. För tjänsten på avdelningen för yngre barn krävs erfarenhet av inskolning samt erfarenhet av att starta upp nya grupper.

Arbetsplatsen

Kärrspiran är kommunens största förskola med 11 avdelningar, ca 40 anställda och plats för ca 200 barn. Hösten 2018 har vi 4 grupper för de yngre barnen och 7 grupper för de äldre barnen. Skogen och Broängsskolan är våra närmaste grannar.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträdde enligt överenskommelse. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Maculewicz Joanna


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-09

Ange referensnummer: A831564


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018