Stäng meddelande

Fastighetsförvaltare till Botkyrka Kommun


Arbetsuppgifter

Som Fastighetsförvaltare hos oss förvaltar och utvecklar du kommunens lokaler tillsammans med våra Hyresgäster. För de lokaler som kommunen äger agerar du fastighetsägare och för de lokaler kommunen hyr agerar du hyresgäst. Tjänsten innefattar både interna och externa kontakter där kommunens står i fokus. Du arbetar bland annat med uthyrning, avtalsförhandlingar samt har budgetansvar. Som Fastighetsförvaltare planerar du för, och driver igenom, underhåll av fastigheterna på både kort och lång sikt. Inom fastighetsenheten finns resurser för byggprojekt men mindre projekt kan komma att genomföras av fastighetsförvaltare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: - eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande - goda kunskaper inom hyresjuridik samt fastighetsekonomi - körkort B - mycket god dator/systemvana Vi ser gärna att du även har minst tre års erfarenhet av Fastighetsförvaltning. Har du tidigare arbetat inom kommunal sektor eller har goda kunskaper i andra språk än svenska samt kunskap om andra kulturer, är det extra meriterande. Som person är du orädd och målinriktad. Du gillar att kombinera självständigt arbetet med arbete i team. För att nå framgång i rollen som fastighetsförvaltare krävs det att du är kundorienterad, flexibel och initiativrik. Vi tror att du är utåtriktad och drivs av att ge god service.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jonas Studeny, Förvaltarchef

Mobil: 070 – 336 28 52

Telefon: 08-530 610 00

E-post: jonas.studeny@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Pinar Orhan, Vision

Mobil: 0727464300


Sista ansökningsdatum: 2019-05-19

Ange referensnummer: TEF/2019:105


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018