Stäng meddelande

Administratör till hemtjänsten i Botkyrka


Arbetsuppgifter

I Botkyrka har vi medborgarens fokus i allt vi gör. Därför inrättar vi nu en ny roll som administratör hos oss i hemtjänsten för att få bättre ordning och reda och bli effektivare. Som administratör kommer du vara ett dagligt operativt stöd för hemtjänstens och dagverksamhetens 11 chefer. Som administratör kommer du ha en nyckelroll och vi letar därför efter dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk och trivs med att vara spindeln i nätet. Rollen är bred och innebär att du kommer ha både fasta och rörliga arbetsuppgifter som kommer förändras över tid beroende på behovet i verksamheten. En viktig del i rollen är därför att aktivt arbeta för en effektiv organisation med god kvalité och utveckla arbetet genom att prova nya tankar, idéer och arbetssätt för att höja kvaliteten. Fokus i rollen är att vara ett operativt administrativt stöd till cheferna. Några arbetsuppgifter som kan bli aktuella är: - Fakturaadministration - Ekonomiadministration - Posthantering - Beställningar i olika former, t.ex. av varor, behörigheter, telefoner, datatillbehör, resor, litteratur och ID-kort - Hantering och beställning av nycklar - Ansvar och administration kring hemtjänstens bilar - Tillsyn av kontorsmiljön samt beställningar kopplat till det - Programmering och utlämning av passerkort - Olika typer av sekreteraruppdrag

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieexamen, gärna med administrativ inriktning. Har du dessutom högskolepoäng inom ekonomi, administration, socialt arbete, pedagogik eller annat område vi bedömer relevant ser vi det som meriterande. Du är en van administratör och har erfarenhet från administrativt arbete där du hanterat olika typer av administrativa uppgifter och även ekonomi/fakturahantering och kontering. Det är av största vikt att du har goda datorkunskaper i exempelvis Officepaketet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som person planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan hantera många olika typer av uppgifter samtidigt och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt beroende på situationen. Du arbetar bra med andra människor och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Anna-Lena Olofsson, Sektionschef

E-post: anna-lena.olofsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-01-13

Ange referensnummer: C23919


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018