Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att leda och driva det pedagogiska arbetet i arbetslaget, på förskolan och inom vår förskoleenhet. Att tillsammans med övrig förskolepersonal genomföra verksamheten efter Läroplanen och övriga styrdokument.

Kvalifikationer

Du är en ansvarsfull person som är tydlig och kan organisera verksamheten för barnens bästa. Du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll, positiv och flexibel. Du ska vara särskilt skicklig på att samarbeta och kommunicera på arbetsplatsen. Att se och ta tillvara kollegors kompetens är en förutsättning för utvecklingen av verksamheten. Vi ser gärna att du har kunskap om dokumentation av barnens lärande och utveckling via lärplatta. Du ska kunna hantera en dator väl samt kunna det svenska språket både i tal och skrift. Önskvärt är att du har VFU-handledarutbildning men inget krav.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Grindstugan är en förskola med tre stora arbetslag där miljöerna är utformade att få växa i. Förskolan har en stor gård med olika möjligheter till lek och utforskande. Förskolan är belägen vid Tullinge pendeltågsstation


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommels

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Ann Wejnefalk, Bitränande rektor

Telefon: 072-700 06 90

E-post: ann.thomsson.wejnefalk@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-30

Ange referensnummer: A465212


Vi undanber oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019