Stäng meddelande

Vi söker dig som vill arbeta med behandling på Öppenvården i Botkyrka


Arbetsuppgifter

Vuxenenheten ansvarar för utredning och behandling av personer med beroendeproblematik. Öppenvårdssektionen arbetar hand i hand med utredningssektionen för att komplettera varandra på bästa sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda så mycket behandling i öppenvård på hemmaplan. Vi har MI-grupp, CRA-grupp och stödgrupp. Vi erbjuder även HAP, Kriminalitetsprogram och behandling för spelberoende. Vi försöker hitta rätt behandling i rätt tid för varje enskild person. För oss är varje människa unik och det är viktigt att personalgruppen är mångfacetterad och kompetent för att möta behoven som finns. Du behöver därför vara flexibel och nytänkande samtidigt som det är av största vikt att du har gott omdöme, att du är strukturerad och har en helhetssyn. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vana att samverka.

Kvalifikationer

Du som söker är socionom eller har en likvärdig högskoleutbildning. Du har aktuell erfarenhet av behandlingsarbete med personer med beroende och erfarenhet av socialt arbete. Du är trygg, självgående, flexibel, samarbetsinriktad, motiverande och har ett stort engagemang och intresse för målgruppen. • socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med personer med beroendeproblematik. • Flerspråkighet är en merit • Körkort är meriterande Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Botkyrka är just nu mitt uppe i en spännande omorganisation där vi river stuprören och lämnar den gamla beställar-/utförarmodellen. Vår nya organisation kommer att vara rustad att möta samhällsförändringar och präglas av nytänkande och teamarbete. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena barn eller vuxen. Nu söker vi dig som både vill arbeta med behandling på Öppenvården som riktar sig till personer med alkohol-, narkotika eller spelproblem. Tycker du om behandlingsarbete och är beredd att pröva nya riktningar? Är du nyfiken på utveckling och ser mer möjligheter än svårigheter? Då är jobbet som behandlare på öppenvården något för dig!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vi kommer att påbörja intervjuer under rekryteringens gång. Tillträde 2019-02-01

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Jenny Nejström, tf. sektionschef

Telefon: 073-380 78 89


Tor Löfgren, Samordnare

Telefon: 0702932405

E-post: tor.lofgren@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2018-12-15

Ange referensnummer: SN/2018:478


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018