Stäng meddelande

Lärare textilslöjd och matematik


Arbetsuppgifter

- Undervisa och utveckla undervisningen i textilslöjd i vår fina och välutrustade textilslöjdslokal. - Undervisa och utveckla undervisningen i matematik. - mentorskap - Ingå i arbetslag - Tillsammans med arbetslaget ta emot studenter från Stockholms universitet eftersom vi har tätt samarbete med Stockholms universitet. - Arbeta med att stärka eleverna i värdegrundsfrågor.

Kvalifikationer

Utbildad lärare i matematik och textilslöjd med erfarenhet. Förtrogen med Lgr 11 och en stark vilja att utveckla undervisningen.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca 670 elever F-9. Vi har fräscha, moderna och ljusa lokaler. Skolan är uppbyggd i moduler med arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och rastutrymmen vilket ger bra förutsättningar att skapa goda relationer till eleverna. Vår skola har ett tätt samarbete med Stockholms Universitet och den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter. Det innebär att vi tar emot många lärarstudenter. Vi har sedan 2011 en elev - en dator vilket innebär att alla elever i åk 6-9 har en egen dator.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Som medarbetare på Trädgårdsstadsskolan har du förmåga att skapa goda relationer med många människor på olika nivåer.

Omfattning: Heltid / deltid, 80%

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jonas Loord, Biträdande rektor

Telefon: 073-3119608


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-20

Ange referensnummer: A854471


Intervjuer sker fortlöpande. Vi önskar ingen hjälp från rekryteringsfirmor ang denna tjänst. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut har fattats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018