Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Bildlärare till Karsby International School


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Karsby International School är en kommunal skola med fantastiska elever och engagerad personal. Värdegrund, relationskapande och tron på att alla elever ska, vill och kan lyckas är extra viktigt för oss.  På vår skola jobbar vi för att varje elev har minst en trygg bas bland oss vuxna. Vi bedriver ett nationellt uppmärksammat arbete för att förebygga våld. Det innebär exempelvis kompetensutveckling till personalen och ett ledarskapsprogram för elever i de äldre åldrarna.  Vi följer systematiskt upp elevernas kunskapsutveckling. Vi ser det som viktigt att våra elever får så goda kunskaper att de är fria att göra medvetna val, både som världsmedborgare och på arbetsmarknaden.  Alla elever har tillgång till dator eller iPad och samtliga klassrum har Activeboards. Botkyrka kommun satsar mycket på att utveckla undervisningen med hjälp av digitala verktyg.  Vi arbetar med olika fokusområden där till exempel språkutveckling är ett. Vi arbetar med att lärandet ska kännas meningsfullt i syfte att få ökad studiero och bättre resultat. Till vår hjälp har vi ett antal förstelärare som inspirerar och driver arbetet framåt.  Språkutvecklande arbetssätt är viktigt i alla våra ämnen och våra pedagoger behöver vara engagerade i elevernas språk- och kunskapsutveckling parallellt. Nyanländas särskilda förutsättningar på nybörjar- och fortsättningsnivå behöver inkluderas i den pedagogiska planeringen redan från början. Är du engagerad i elevers framtid och goda livschanser för alla är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Lärare i bild i åk. 5-9. Du kommer också att vara mentor och ingå i ett arbetslag och ett ämneslag.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper inom bildämnet och vi ser gärna att du har lärarlegitimation. Erfarenhet av att arbeta utifrån läroplanen och med betygsättning är en förutsättning. Du har kunskaper och erfarenhet av att undervisa elever utifrån grundskolans läroplan. I jobbet behöver du vara välstrukturerad och ha en verktygslåda med olika strategier för att vägleda och utmana eleverna i grupp och individuellt deras kunskapsutveckling. Som person är du trygg och stabil, med god självinsikt och en positiv inställning. Du har en god samarbetsförmåga och tror på relationspedagogik. Du är kommunikativ och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid, 80%

Tillträde: Tillträde 2020-08-12

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Eva-Lotta Duhlin, bitr. rektor åk. 6-9

E-post: eva-lotta.duhlin@botkyrka.se


Alexandra Ohlén, rektor

E-post: alexandra.ohlen@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-07

Ange referensnummer: A664500


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020