Stäng meddelande

Barnskötare/lärare i fritidshem/fritidspedagog / socialpedagog


Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett arbetslag med elever i år 3-4 Där du kommer arbeta med elever , både enskilt och mindre grupper. Du kommer stötta på raster och vid övergång till fritids. Samt vara med på PREST ämnen. (Idrott, Slöjd) . Du kommer arbeta mellan 7:45 - 15:45.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i skolan och på fritidshem. Har du utbildning är det ett plus men inte ett krav. Du behöver vara tydlig i din person och ha ett lågaffektivt bemötande, samt trygg och stabil i ditt bemötande med elever och föräldrar. Du ska vara flexibel och kunna bedriva verksamhet både inne som utomhus. Du behöver kunna börja jobba omgående.

Arbetsplatsen

Tullingebergsskolan är en låg och mellanstadieskola med ca 200 elever. På skolan finns även en särskola med inriktning ämnesområden. Skolan ligger nära natur med goda kommunikationer.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Omgående

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Catharina Sandberg, Biträdande rektor

Telefon: 072 217 24 40

E-post: catharina.sandberg@botkyrka.se


Satu Vanhanen, Rektor

Telefon: 070 886 14 47

E-post: satu.vanhanen@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-17

Ange referensnummer: A831916


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018