Stäng meddelande

Förskollärare till förskoleklass


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i en av våra tre förskoleklasser. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med fem pedagoger samt elevassistent. sedvanliga arbetsuppgifter enligt styrdokument. Kontakter med vårdnadshavare med mera.

Kvalifikationer

Du ska ha arbetat med Bornholmsmodellen. Du ska ha genomgått introduktionsutbildning i TÅGET vålds förebyggande arbete. Du ska ha arbetat tidigare med elever i förskoleklass. Du ska vara utbildad legitimerad förskollärare. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vår vision är att vi ska finnas till för eleven och skapa en utbildning anpassad för att varje enskild elev ska kunna möta framtiden med tro till sin egen förmåga. Vår lärmiljö är inkluderande, föränderlig och lustfylld. Nu finns chansen att arbeta som förskollärare på Kassmyraskolan! Vi är en treparallellig F-6 skola med ca 550 elever inkl. grundsärskola. Kassmyraskolan ligger i ett naturskönt, lugnt villaområde nära goda kommunikationer. Skolan har mycket hög andel välutbildad och behörig personal. På skolan finns trygghet, livsglädje, närhet mellan personal och barn/elever samt en miljö som ger lust till kreativt skapande och lärande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: den 7 januari eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar och tillsätter fortlöpande, så vänta inte med ett komma in med din ansökan.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2020-01-07

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Peter Andersson Badari, T.F. rektor

Mobil: 072-541 4870

E-post: Peter.andersson.badari@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Jenny Börjesson, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Telefon: 08-530 63740

E-post: jenny.borjesson@botkyrka.se


Pia Christiansson Sedig, Lokalombud Lärarförbundet

Telefon: 072-5966758

E-post: Pia.Christiansson.Sedig@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-11-13

Ange referensnummer: A912352


Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019