Stäng meddelande

Socialassistent till Ekonomisk bistånd, Vik 9 månader


Arbetsuppgifter

Arbetet som socialassistent innebär följande arbetsuppgifter: Handläggning av ansökningar Betalning av fakturor Utredning samt fatta beslut om tandvård och glasögon. Aktrensning Skapa ICA-kort och nya hushåll och akter Övriga administrativa arbetsuppgifter och receptionstjänst vid behov.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har fullständiga gymnasiebetyg och god datavana. Ett krav är att du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift då arbetet kräver det. Meriterande är att ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom socialförvaltningen. Det är även meriterande att ha god kunskaper i datasystemet Procapita. Du som person är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Vi värdesätter att du som socialassistent har egenskaperna, noggrann, stresstålig, har god förmåga att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Urval kommer ske löpande och därav kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Den kandidat som erbjuds tjänsten kommer att få göra en UC- kontroll

Arbetsplatsen

Är du nyfiken på att arbeta inom socialförvaltningen? Vi söker just nu en socialassistent till ekonomisk bistånd. Här får du möjlighet att utvecklas som person och lära dig mer om det sociala arbetet inom socialförvaltningen. På Ekonomiskt bistånd arbetar idag ca 60 personer fördelat på fyra sektioner. Vi har nyligen flyttat in i nyrenoverade lokaler i Tumba på Hans Stahles väg 15. Vi på socialtjänsten i Botkyrka kommun tycker att det är viktigt att medborgarna har förtroende för oss, och kan vända sig till oss. Vi försöker alltid göra vårt bästa för medborgaren, och utgår alltid från människors förmåga att ta eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Vikariat under föräldrarledighet i ca 9månader

Tillträde: Tillträde omgående

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Alexandra Ording Forssell, Enhetschef

Telefon: 0725885870


Facklig(a) företrädare

Fackilga Företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-07-24

Ange referensnummer: SN/2019:324


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019