Stäng meddelande

Sommarvikarier till dagverksamheten för äldre


Arbetsuppgifter

Vi söker sommarvikarier som vill arbeta inom dagverksamheten där du kan göra skillnad för våra äldre. Vi söker dig som vill arbeta under sommarperioden, dagtid helgfria vardagar. Som undersköterska inom dagverksamhet ansvarar du för att planera och utföra aktiviteter för våra daggäster. Du uppmuntrar, stödjer och motiverar gällande bl.a. personlig hygien, måltider och aktiviteter. Vi utgår från våra daggästers behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika aktiviteter. Bland annat spelar vi bingo, går promenader, målar och spelar spel. Målet är att ge våra äldre medborgare ett aktivare och mer socialt liv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har medborgarens fokus och som med engagemang och energi vill göra skillnad. Har du en pågående eller avslutad gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från äldreomsorg och/eller funktionsnedsättningsområdet samt om du har arbetat i ProCapita. I övrigt har du goda datorkunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i flera språk är meriterande. Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Dagverksamheten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde maj/juni.

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Christin Schenk, Enhetschef

E-post: christin.schenk@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-03-31

Ange referensnummer: C25456


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018