Stäng meddelande

Unik chans - lärare i matematik till Tumba gymnasium (heltid eller deltid)


Om arbetsplatsen

Tumba gymnasium samlar 1300 elever från sammanlagt 26 svenska kommuner. Vår höga måluppfyllelse och vilja att ligga i framkant när det gäller pedagogisk utveckling, har gjort att vi tillhör skolorna med flest förstahandssökande i länet. På TG är pedagogerna viktiga och arbetar kollegialt för elevernas bästa. Vi vill vara en attraktiv skola som får alla slags människor att mötas och utvecklas, oavsett bakgrund och förutsättningar. Vårt geografiska läge precis vid pendeln är perfekt och vi har nära till allt och tycker själva att vi är "Mittens rike" - Stockholms city ligger bara 24 minuter bort. Vårt matematiklärarekollegium är suveränt och omfattar 14 pedagoger. Nu söker vi en femtonde kollega som vill utveckla vår verksamhet ytterligare. Har du behörighet så tveka inte att söka anställning hos oss. Du kommer att hamna i ett lärarkollektiv av högsta klass.

Arbetsuppgifter

Lärare i matematik (och ytterligare ett ämne som är flexibelt, men som gärna får vara "icke naturvetenskapligt eftersom vår vakans inte ligger mot NA eller TE") Självklart ingår mentorskap och aktivitet i ämnesgrupper och andra utvecklingsverksamheter på skolan. Vi behöver egentligen inte en heltid i matematik, men fixar det om du är rätt person. Självklart är även deltid av intresse för oss.

Kvalifikationer

Legitimerad i matematik för gymnasieskolan, undervisningserfarenhet är alltid en fördel. Du ska ha ett stort intresse av att leda och utveckla ungdomar. På TG är det självklart för pedagogerna att gilla sina ämnen, och se ämnenas unika möjligheter. Ett plus om du är lagspelare som gillar att dela med dig, lära själv och inspirera när det gäller kollegialt arbete. TG:s pedagoger ligger i framkant när det gäller IT- och digitalt lärande och det är bra med grundläggande färdigheter inom detta område. Även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka till oss.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Anna-Lena Ygland, Bitr rektor

Telefon: 076-7771250

E-post: anna-lena.ygland@botkyrka.se


Alf Solander, rektor

Mobil: 0708-861451

E-post: alf.solander@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: A955447


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020