Stäng meddelande

Boendestödjare till boende med särskild service tidsbegränsad anställning


Om arbetsplatsen

Vi söker en erfaren boendestödjare till våra gruppbostäder i Botkyrka kommun. Arbetstiderna kan vara dag kväll och helg samt sovande jour. Ditt uppdrag kommer att vara att bidra till att våra brukare med psykisk ohälsa får en god livskvalitet och känner trygghet genom individanpassat stöd. Ett viktigt inslag i verksamheten är att med brukarens vilja och önskemål i fokus skapa hälsa och välbefinnande.

Arbetsuppgifter

Boendestödjarens främsta uppgift är att stödja brukaren att stärka sina sociala färdigheter och finna sammanhang i tillvaron, underlätta återhämtning, ta hand om sin hälsa samt ge det stöd som personen behöver för att få vardagen att fungera. Det kan till exempel handla om att ge stöd med att sköta vardagliga sysslor som städning, stöd med tvätt, handling, stöd med hygien samt uträtta ärenden. I arbetet ingår det administrativa uppgifter i form av dokumentation

Kvalifikationer

Vi ser att du har någon av följande utbildningar: Undersköterska med inriktning psykiatri, mentalskötarutbildning, vårdare, boendestödsutbildning eller behandlingspedagog. Som person ser vi att du är flexibel, har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du är initiativtagande. Vi ser det som självklart att du har ett intresse och engagemang för målgruppen. Meriterande Erfarenhet av dokumentation i Procapita. Utbildning i ESL ( ett självständigt liv ) MI ( motiverande samtal). Erfarenhet av målgruppen psykiskt funktionsnedsatta inom socialpsykiatri. Störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Botkyrka kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Allmän visstidsanställning 1 år.

Tillträde: Tillträde omgående

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Malin Johansson , Enhetschef

Mobil: 0702934528

E-post: malin.johansson1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-08-07

Ange referensnummer: SN/2020:344


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020