Stäng meddelande

Förskolan Kungstäppan söker barnskötare


Arbetsuppgifter

Som barnskötare är du med och skapar en förskola som har hög kvalitet och värdegrunden i fokus. Tillsammans med arbetslaget är du delaktig i att skapa arbetsglädje med barnen i fokus.

Kvalifikationer

-Du har en barnskötarutbildning -Du har goda språkkunskaper och talar nyanserad svenska -Du är väl förtrogen med Läroplanen -Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation -Du kan samarbeta, är driven och har en positiv inställning med ett stort hjärta -Du ska vara problemlösningsfokuserad - Du har datavana och är kunnig inom datorprogrammen; Word, Office och Power Point. - Du har kompetens inom hantering av Ipad och projektor/Apple tv. - Medborgarens fokus ( Botkyrka kommuns värdegrund). -Öppen, ansvarstagande, modig och energisk ( Botkyrka kommuns värdeord)

Arbetsplatsen

Förskolan Kungstäppan består av fyra avdelningar, två yngrebarnsavdelningar och två äldrebarnsavdelningar. Förskolan är belägen i Tumba, Botkyrka kommun. Under detta läsår arbetar vi med fyra stora målområden nämligen; Språk, Genus, Likvärdighet och Självständighet och tillit. Alla i arbetslaget ingår i en pedagogisk utvecklingsgrupp där tema och syfte är att utveckla förskolans pedagogiska lärmiljöer och pedagogernas förhållningssätt. Detta arbete görs även ur ett likvärdighetsperspektiv.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Tjänsten innefattar 40 timmars arbetsvecka

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillsättning av tjänst kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är den 30 april 2019.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-05-01

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)


Facklig(a) företrädare

Karin van Varick, Förskolechef

Mobil: 070 180 62 25

E-post: karin.van.varick@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A589930 - Kopia - Kopia - Kopia (3) - Kopia (2)


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018