Stäng meddelande

Vi söker timvikarier till hemtjänsten i Grödinge


Arbetsuppgifter

Vill du göra skillnad för våra äldre medborgare i deras vardag och stötta dem till ett självständigt liv? Vill du ha flexibilitet i dina arbetstider och kan jobba både dag, kväll eller helg? Vi söker nu flera personer som vill jobba som timvikarier inom hemtjänsten i Grödinge. Inom hemtjänsten planerar och utför vi kvalificerat omsorgsarbete i våra medborgares egna hem. Typiska uppgifter inom hemtjänsten är att uppmuntra, stödja och motivera vad gäller bl.a. personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från medborgarens behov och önskemål. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar i sina hem så länge de själva önskar. Arbetet kräver, i enlighet med socialtjänstlagen, daglig dokumentation av åtgärder och medborgarnas hälsotillstånd i olika verksamhetssystem. Ett nära samarbete med övriga kollegor är också en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Grödinge är stort och vi tar oss runt till våra äldre medborgare med bil. En förutsättning för arbetet är därför att du har B-körkort för manuellt växlad bil. Då daglig dokumentation ingår som en del i arbetet är det även viktigt att du har goda kunskaper i digitala redskap som dator och smart mobil samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande och/eller erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen eller funktionsnedsättningsområdet ser vi det som meriterande. Har du kunskaper i flera språk, gärna finska, samt tidigare arbetat i Phoniro care eller Procapita är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via webben, klicka på knappen "ansök nu".

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde:

Antal platser: 5


Kontaktperson(er)

Christin Schenk, Enhetschef

E-post: christin.schenk@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-09-30

Ange referensnummer: C30637


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019