Stäng meddelande

Stödassistent till serviceboende


Arbetsuppgifter

Som stödassistent arbetar du inom funktionsnedsättningsområdet på serviceboende. I din roll som stödassistent säkerställer du en god livskvalité för brukarna. Det är stödassistentens ansvar att fungera som en länk med brukarens omvärld och måste därför ha kontakt med de som har betydelse för brukaren som exempelvis anhöriga, gode män, daglig verksamhet, läkare, habiliteringscenter och kontaktpersoner. Stödassistenten deltar i möten som rör brukaren. Som stödassistent kommer du att stötta flera brukare per dag i deras hem och vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att dokumentera i kommunens verksamhetssystem och skapa genomförandeplaner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Gymnasieutbildning inom vård- och omsorgsprogram eller barn- och fritidsprogrammet alternativt GPU och PPU. Har du erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik så är det meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om och/eller erfarenhet av att arbeta med personer med dubbeldiagnos, utvecklingsstörning eller psykisk funktionsnedsättning. Då arbetet innebär en hel del dokumentation behöver du ha vana av att använda digitala redskap och verksamhetssystem. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Vi söker dig som är trygg och stabil. Du är lyhörd och har förmågan att vara flexibel och kan vid behov fatta snabba beslut. Du ansvarsfull, har en god samarbetsförmåga samt arbetar på ett strukturerat sätt. Du har förmåga att sätta dig in i andra människors perspektiv och situation och samtidigt vara professionell i ditt förhållningssätt.

Arbetsplatsen

Inom Vård- och omsorgsförvaltningen finns verksamhetsområdet omsorgen om personer med funktionsnedsättning som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna personer med olika former av funktionsnedsättningar. Vi erbjuder olika slags stöd och service, exempelvis korttidshem och avlösarfamiljer för barn med särskilda behov, personlig assistans och mobila team. Vårt mål är att få varje brukare att bli så självständig som möjligt i sitt dagliga liv, och känna trygghet i det stöd hen får. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg med högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie på serviceboende.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde:

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Marina Palm, Enhetschef

Telefon: 070-886 56 97


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-01-31

Ange referensnummer: C34271


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019