Stäng meddelande

Lärare 4-9, spanska


Om arbetsplatsen

Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca. 670 elever från F-9. Vi har fräscha, moderna och ljusa lokaler. Den är uppbyggd i moduler med arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och rastutrymmenvilket ger bra förutsättningar att skapa goda relationer till eleverna. Vår skola är utvald som övningsskola och därmed har vi ett tätt samarbete med Stockholms Universitet och den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter. Vi har sedan 2011 en elev - en dator vilket innebär att alla elever i åk 7-9 har en egen dator.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra vårt 7-9 arbetslag och kommer vara mentor i en av våra klasser i 7-9. Du kommer ha undervisning i framförallt åk 7-9. Mentorskapet delas med en annan lärare. Vi söker dig som är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du ska ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar. Du ska vilja samarbeta tätt tillsammans med kollegorna i arbetslaget. Du planerar och genomför undervisning tillsammans med vår andra spansklärare.

Kvalifikationer

Du är behörig i spanska och ev. annat ämne. Vi söker dig som är engagerad i skolutveckling och tillsammans med kollegor och skolledning vill driva utvecklingen framåt.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning

Omfattning: Heltid / deltid, 50-100 %

Löneform: Månadslön. Månadslön

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst

Tillträde: 2020-08-10

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jonas Loord, Biträdande rektor

Telefon: 073-3119608


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: A951872


Intervjuer kommer ske fortlöpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfordliga beslut fattas. Vi önskar ingen hjälp av rekryteringsfirmor för tillsättningen av denna tjänst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020