Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Kock


Om arbetsplatsen

Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium och särskola. Här arbetar drygt 3 500 medarbetare för att på olika sätt stödja barn och elever i deras lärande, så att eleverna ska nå de nationella kunskapsmålen. Vill du arbeta för att Botkyrkas barn ska få förutsättningar att förverkliga sina framtidsdrömmar? Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Här finns en massa barn med fantastiska egenskaper och otroliga utvecklingsmöjligheter. Förskolan Römossen har 4 avdelningar och ca 80 barn. En fin gård, stimulerande innemiljö och bra kommunikationer.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära: Planera, beställa och tillaga Frukost, lunch och mellanmål till ca 80 barn och 13 personal Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö och hälsoregler. Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden. Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock och har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation ingår i arbetet. Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt, vidare behöver du även ha kunskap om allergikost. Vi vill att du är glad och positiv i ditt sätt samt har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete på förskola eller skola är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mariam Soltani, Rektor

Mobil: 0701715980

E-post: mariam.soltani.ghazalchi@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-07-10

Ange referensnummer: A964727


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020