Stäng meddelande

Kock


Arbetsuppgifter

Maten tillagas i största möjliga utsträckning från grunden i ett nytt restaurerat kök. Förskolan har ingått i det kommunövergripande projektet: Pedagogisk måltid / från jord till bord. Detta projektarbete har bidragit till en ökad medvetenhet kring matens betydelse, ekologi, miljö och maten och måltiden. Maten serveras i en ljus och vacker matsal. Som kock ansvarar du för • att beställa och tillaga 100 luncher till barn och personal enligt matsedel, frukost och mellanmål. Dessutom ingår alla övriga förekommande i arbetsuppgifter ett förskolekök. • att tillsammans med förskolechef budgetera och följa upp måltidsverksamheten • att utveckla och kvalitetssäkra matproduktionen • att ansvara för genomförandet av egenkontrollprogram och HACCP • att säkerställa att kommunens kostpolitiska målsättning följs • att med stöd av förskolechef och kommunens koststrateg utveckla måltidsverksamheten inom förskolan För att lyckas i ditt uppdrag som kock krävs det att du har ett brinnande intresse för mat och att sätta matgästen i centrum. Du ska kunna samarbeta, vara flexibel samt ha viljan att dela med dig av dina kunskaper så att delaktighet skapas kring måltiderna.

Kvalifikationer

Kvalifikationer • kockutbildning med erfarenhet av måltidsproduktion i storkök/restaurang och gärna arbetsledning? • goda kunskaper om specialkoster • ekonomiskt sinnelag och datorvana

Arbetsplatsen

Förskole enheten består av förskolan Violen som ligger på upplevelsenärt avstånd till Mälarens strand och har möjlighet att använda många grönområden i sin verksamhet. På utflyktsavstånd har vi fantastiska gamla boplatser från bronsålder där barnen tillsammans med pedagogerna utforskar den vackra naturmiljön. Kock, måltidsbiträde deltar i det pedagogiska arbetet utifrån sin spets kompetens.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jessica Nordwester, Kock

E-post: jessica.norden@botkyrka.se


Maud Carlberg, Förskolechef

E-post: maud.carlberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-02-15

Ange referensnummer: A846487


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018