Stäng meddelande

Förskollärare med handledaruppdrag


Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare med handledningsuppdrag som vill vara med och bygga vår nya organisation med fokus på det livslånga lärandet och med att stärka förskolans pedagogiska roll genom att driva och utveckla undervisningen tillsammans med övriga förskollärare och barnskötare Du är en person som gärna antar utmaningar och med entusiasm vill vara med att bära verksamheten, förmedla uppdraget och skapa goda förutsättningar för delaktighet, du har också ett förhållningssätt där du sätter barnen i fokus och har stor tilltro till dess förmåga. Du ska vara väl förtrogen i ett processinriktat arbetssätt. Ditt uppdrag kommer att vara 50% som förskollärare i barngrupp och 50% som handledare.

Kvalifikationer

legitimerad förskollärare med erfarenhet kring handledning. Vi ser gärna att du har handledarutbildning eller pedagogista utbildning.

Arbetsplatsen

Humlan är en nyrenoverad 9 avdelnings förskola som ligger centralt i Fittja. Förskolan ligger nära vatten och naturområden. Förskolan har närhet till bra kommunikationer.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Soledad Quiroz, Biträdande förskolechef

Mobil: 070 298 94 14

E-post: soledad.quiroz.sanz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-11

Ange referensnummer: A902980


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019