Stäng meddelande

Lärare i slöjd åk 3-5


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en slöjdlärare som kommer att ansvara för ämnet slöjd i årskurserna 3-5 för Eklidsskolan och i årskurserna 3-4 för Riksstens skola. Hen kommer att ingå i arbetslag på Eklidsskolan, vara delaktig i skolutvecklingen på skolan samt utföra andra arbetsuppgifter som är förknippade med en läraranställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med examen som slöjdlärare och med lärarlegitimation (nyexaminerade som inte hunnit få sin lärarlegitimation är givetvis välkomna att söka). Du behöver ha en god samarbetsförmåga och en förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser att du har erfarenhet av att arbetat som slöjdlärare eller haft VFU inom ämnet.

Arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltåget. Det är en relativt liten f-5 skola med 225 elever. Skolan har ett montessorispår f-5 och ett klassiskt spår F-5. Det är ett härligt kollegium som har ett bra samarbete kring elevernas utveckling.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 12 augusti 2019

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-06

Ange referensnummer: A869636


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018