Stäng meddelande

Gymnasielärare i Ma-Nk


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i matematik och naturkunskap på gymnasieskolans naturvetenskapliga och estetiska program. Du ska undervisa, motivera och coacha eleverna till goda studieresultat för en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument. Du ska arbeta aktivt med utveckling av de ämnen du undervisar i tillsammans med dina kollegor. Du ska arbeta aktivt med de utvecklingsområden som skolledning och arbetslag fastställer. Du arbetar med formativa bedömningsprocesser. Du kommer att vara mentor för en av skolans estetiska klasser med inriktning på nycirkus.

Kvalifikationer

Du ska vara behörig och legitimerad att undervisa i matematik och naturkunskap. Du bör vara en tydlig och strukturerad person som har lätt att samarbeta. Du bör vara lyhörd för elevers olika behov och ha ett inkluderande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. På S:t Botvids gymnasium finns både bredd- och spetsutbildning i form av vår nycirkusutbildning med riksintag. På vår skola talas minst 58 olika språk, flertalet av våra elever är minst tvåspråkiga. En enorm rikedom som alla vi på skolan är stolta över. Därför har vi under lång tid utvecklat undervisningsformer som innebär att våra elever fullt ut utvecklar och drar nytta av sina kompetenser.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Gabriella Bernerson, Biträdande rektor

Mobil: +46701805677

Telefon: +46701805677

E-post: gabriella.bernerson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-31

Ange referensnummer: A859789


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018