Stäng meddelande

Lärare trä- och metallslöjd år 3-7


Arbetsuppgifter

Tjänsten är förlagd till årskurserna 3-7, med ansvar för undervisning i trä- och metallslöjd. Schemat är förlagt med 2,5 dagar per skola. Dagen då tjänstgöring sker på båda skolorna, finns gott om tid för förflyttning. Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation är ett krav. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - ser goda relationer och humor som viktiga inslag i din yrkesprofession Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Broängsskolan och Tunaskolan är rätt ställen för dig!

Arbetsplatsen

Broängsskolan och Tunaskolan är båda F-9-skolor i Tumba, Botkyrka kommun. Våra verksamheter sätter eleven i centrum. Vår målsättning är att stärka alla elevers kunskapsutveckling och verka för att alla ska må bra. På båda skolorna har vi god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Roberto Toro Martinez, Biträdande rektor

Mobil: 0703455911

E-post: roberto.toro.martinez@botkyrka.se


Magdalena Eberhardsson, Rektor

E-post: magdalena.eberhardsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: TUNAHT1908


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018