Stäng meddelande

Legitimerad förskollärare


Arbetsuppgifter

Vi söker dig,legitimerad förskollärare, som tillsammans med kollegor ska planera, dokumentera, utvärdera och analysera den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens målområden och Botkyrkas kommunala mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ytterligare en förskollärare och erfarna barnskötare som tillsammans arbetar i en 3-4 årsgrupp.

Kvalifikationer

• Förskollärarexamen och därmed legitimerad • Kunskap och erfarenhet att driva utvecklingsarbete för att kompetensutveckla kollegor • Kunskap och erfarenhet av dokumentationsarbete • Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg • Kunskap och erfarenhet av att arbeta språkutvecklande • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med ett interkulturellt förhållningssätt

Arbetsplatsen

Förskolan Vitsippan/Vallmon ligger i Hallunda/Norsborg.Vi har nära avstånd till Mälarens strand och har möjlighet att använda många grönområden i vår verksamhet.Vi samarbetar med Skolverket för Bästa skola genom att arbeta med Läslyftet som metod för att utveckla vårt Språkutvecklande arbetssätt.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Erbjudanden från annonsörer och rekryteringsföretag undanbedes


Ewa Hemström, Förskolechef

Telefon: 0708861605

E-post: eva.hemstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Lärarförbundet Botkyrka

Mobil: 070-886 1605

E-post: lararforbundet@botkyrka.botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-08-02

Ange referensnummer: A891617


Vår ledstjärna är Medborgaren i fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation skall kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019