Stäng meddelande

Studie- och yrkesvägledare


Om arbetsplatsen

Vägledningsenheten, Utbildning för Vuxna i Botkyrka söker en behörig studie- och yrkesvägledare. Som studie- och yrkesvägledare kommer du att ingå i en samlad vägledning för alla vuxna medborgare i Botkyrka kommun. Vägledningsenheten består idag av 5 studie- och yrkesvägledare. I arbetet kan även antagning till vuxenutbildningen ingå, kontakter med myndigheter och andra verksamheter samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter för studie- och yrkesvägledare. Arbetet innebär att du har mycket kontakter med både elever, lärare, övrig personal och externa aktörer, vilket ställer krav på mångsidighet och social förmåga. Vuxenutbildningen står inför förändringar och därför kommer du även förväntas vara drivande och delaktig i att utveckla verksamheten

Arbetsuppgifter

Behörig studie- och yrkesvägledare med erfarenhet av vuxenutbildning. Du har ett genuint intresse av möte med människor och är intresserad av att utveckla vägledningen tillsammans med dina kollegor. Goda kunskaper i Officepaketet. Vana att arbeta i de administrativa systemen Extens, Hypernet, Open 24 och Dexter är meriterande. Som person skall Du vara positiv, ansvarstagande, stresstålig, ha god samarbetsförmåga samt ha mycket god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och självständigt med att sätta dig in i olika frågor och att du kan upptäcka det som uppdraget efterfrågar och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. • Examinerad studie- och yrkesvägledare med några års yrkeserfarenhet. • Erfarenhet av vuxenutbildning meriterande.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: • Tillträde: 2020-05-01 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Luljeta Spahijaj, Rektor

Mobil: 070-180 62 83

Telefon: 070-180 62 83

E-post: luljeta.spahijaj@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-03-26

Ange referensnummer: A940417


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020