Stäng meddelande

Botkyrka Kommun söker rörläggare


Arbetsuppgifter

VA-avdelningens driftenhet söker två rörläggare. Som rörläggare i Botkyrka Kommun arbetar du huvudsakligen med att utföra drift- och underhållsarbeten på ledningsnätet. Rollen ingår i ett team med 15 medarbetare som arbetsleds av två driftledare och en driftchef. Du utför reparationer av akuta vattenläckor, åtgärdar avloppsstopp och planerade renoveringsarbeten. Nyanläggning av ledningsnät ingår också i arbetsuppgifterna. Även beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som rörläggare, alternativt har genomgått relevant utbildning för tjänsten. Detta är dock inget krav och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är intresserad av VA området och är villig att lära sig arbetsuppgifterna. För att trivas med att arbeta som rörläggare hos oss gillar du att arbeta utomhus och vill ha ett fysiskt aktivt jobb. Du uppskattar teamarbete och kan hantera både interna och externa kontakter. Vidare är du van att kommunicera med och bemöta människor med olika roller och bakgrund. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du är lösningsfokuserad och drivs av att ge god service till kommunens medborgare. Övriga kvalifikationer: Körkort med behörighet B är ett krav för att kunna utföra arbetet och även goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. BE-körkort är mycket meriterande. I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kan därför komma att genomföras i samband med anställning.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Marknadens investeringsvilja i Botkyrka är större än på %era årtionden och tillväxten har utvecklats exponentiellt under de senaste åren och kommunen har som mål att mellan åren 2016-2020 bygga 4000 nya bostäder. En VA-utbyggnad pågår till områdena Kagghamra och Sibble i södra Botkyrka, vilket innebär att mer än 200 fastigheter ansluts till VA-nätet. VA-avdelningen består ca 30 personer och är organiserade inom tekniska förvaltningen. Vi ser till att rent och friskt vatten kommer fram till kommunens medborgare och företag samt att avloppsvattnet tas om hand efter användning för att renas och återföras till kretsloppet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Lars Österberg, Driftchef VA

Mobil: 070-207 56 99

E-post: lars.osterberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-10-13

Ange referensnummer: TEF/2019:208


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019