Stäng meddelande

Fritidshemslärare till Fittjaskolan


Arbetsuppgifter

I rollen som fritidshemslärare ansvarar du tillsammans med övriga medarbetare för verksamheten på fritidshemmet. Du ingår i ett arbetslag där samverkan med skolan är en del av uppdraget. Du har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god dialogkompetens och tar stort eget ansvar för såväl din egen som skolans måluppfyllelse och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidshemslärare med legitimation för att undervisa i bild eller idrott. Vi söker en driven och engagerad fritidshemslärare som vill vara med och fortsätta utveckla och förbättra vårt fritidshem. Du ska ha god förmåga att skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du kommer att vara en viktig vuxen för barnen på Fittjaskolan och du har resursfokus på både elever och personal. Vi värderar samarbete i arbetslaget högt och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Fittjaskolan är en skola som varit i stark förändring de senaste åren och som nu utvecklar även Fritidshemmets verksamhet med tydliga kopplingar till både läroplan och värdegrund.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Åsa Keiski Wännström, Biträdande rektor

Mobil: 0701825380

Telefon: 0701825380

E-post: asa.wannstrom1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-26

Ange referensnummer: A867144


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018