Stäng meddelande

Lärare i spanska åk 6-9


Arbetsuppgifter

Du är legitimerad grundskollärare i spanska åk 6-9. Du ser dig själv som en självklar motor i att skapa goda förutsättningar för elevers lärande. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetsteam, skolans elevhälsoteam samt skolledning. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö som präglas av ansvar, närvaro och autenticitet. Du är väl förtrogen med att jobba i digitala miljöer. Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt din yrkesroll och skolans gemensamma arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvalifikationer och uttryck.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker tjänsten: • har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i spanska • arbetar både formativt och språkutvecklande • är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande • använder digitala verktyg för elevernas lärande • ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

Arbetsplatsen

Nu söker vi på Kvarnhagsskolan i Alby, Botkyrka kommun en spansklärare till våra elever i åk 6-9. Kvarnhagsskolan är en f-9 skola belägen i Alby med närhet till omgivande grönområden.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, Tjänsten är på 80%

Tillträde: Tillträde 12/8.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Shaju Kohinnor, Bitr. rektor

Mobil: 0768148152

Telefon: 0768148152

E-post: shaju.kohinoor@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-06-21

Ange referensnummer: A882692


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019