Stäng meddelande

Lärare i bild


Arbetsuppgifter

Till höstterminen söker vi en lärare i bild för undervisning i åk 6-9 på Falkbergsskolan. Tjänsten är ett vikariat på 80-100% fram till mars 2020. Du kommer att tillhöra ett av skolans fyra arbetslag där du också är mentor för elever i en årskurs. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget och ämneslaget planerar, genomför och utvärderar du undervisningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet bild i årskurs 6-9. Du har en medveten tanke kring din roll som lärare och är en tydlig ledare med ett positivt förhållningssätt som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Som person skapar du goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är lyhörd och inser vikten av att arbeta aktivt med elevinflytande. Du planerar och organiserar ditt arbete effektivt så att alla elever får stöd respektive utmaningar. Du arbetar formativt och informerar elever och vårdnadshavare om hur inlärningen fortskrider. Du är positiv till utveckling av både verksamheten och dig själv och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Vi är sedan länge en digital skola och arbetar både med ipads och datorer, vi ser därför gärna att du har erfarenhet av att arbeta digitalt.

Arbetsplatsen

Falkbergsskolan ska vara den bästa skolan för sina elever, en modern skola i tiden, där högsta prioritet är elevernas utbildning. Vår ambition är att ge förutsättningar för den absolut bästa kunskapsutvecklingen för alla våra elever. Vi vet att goda relationer mellan elever och vuxna skapar den trygghet som behövs för att få arbetsro, glädje och lust till lärande. Vår vision är att alla elever ska nå så långt som möjligt och ständigt utmanas för att bli ännu bättre. Vi ligger i framkant vad gäller pedagogisk utveckling och digitalt lärande och vi arbetar aktivt för att våra elever ska vara redo att möta framtiden.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 12 augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med utdrag från belastningsregistret. Detta kan beställas via polisens hemsida.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carolina Ejenäs, Biträdande Rektor

Mobil: 070-180 60 44

E-post: carolina.ejenas@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-28

Ange referensnummer: A867799


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018