Störningsinformation:
Vattenläcka på Katrinebergsvägen i Tullinge
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare i grundskolan, årskurs F-3


Om arbetsplatsen

Grindtorpsskolan är en mycket trevlig F-9 skola med ca 510 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Hågelby. Vi jobbar tillsammans med eleverna och sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan. I Botkyrkas skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: - Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. - Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. - Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsuppgifter

Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du ska kunna tänka dig att arbeta ämnesinriktat och har en god utbildning. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 20/21 i någon av årskurserna 1-3 och du förväntas även kunna arbeta i förskoleklass vid behov. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Känn dig varmt välkommen till vår skola!

Kvalifikationer

- Legitimation mot grundskolans yngre åldrar - Läs- och skrivinlärning - Kunskap om elever i behov av särskilt stöd - Erfarenhet från arbete i mångkulturellt område

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 12 augusti Vikariat läsåret 20/21

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Helena Roleda, Biträdande rektor

Mobil: 0702-88 64 27

E-post: helena.roleda@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-02

Ange referensnummer: A956111


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020