Stäng meddelande

Barnskötare till förskolan Humlan


Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du för att vårt uppdrag utifrån förskolans läroplanen genomförs tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen. Organisationen är uppbyggd så att du ingår i nätverk och pedagogiska grupper för ett kollegialt lärande och att du tillsammans med dina kollegor ska lyckas i ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Du ska ha lätt för att samarbeta, sprida glädje, äga uppdraget, ha barnfokus och kunna driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Vi dokumenterar barnens läroprocesser så du behöver behärska dator och pedagogisk dokumentation.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Humlan ligger vid kanten av Fittja äng och sjön, nära tunnelbana och buss. Vi har en stabil, lärande organisation med en kvalitativ utveckling. Vi sätter stort fokus på den lärande miljön som skall vara välkomnande, hålla hög kvalité, erbjuda meningsfullhet och hela tiden ha barnfokus.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Christel Bäckström, Förskolechef

Mobil: 070 88 61 306

E-post: christel.backstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-24

Ange referensnummer: A831872 - Kopia


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018