Stäng meddelande

Legitimerad lärare till åk 1 med erfarenhet av läs och skrivinlärning


Arbetsuppgifter

Kassmyraskolan söker en engagerad och legitimerad lärare med behörighet 1-3, har du erfarenhet av läs och skrivinlärning är detta ett plus i kanten. I arbetet ingår också att du, i nära samarbete tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, kommer att ha mentorsansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare, och legitimerad åk 1-3 Du får gärna ha digital kompetens och ser t.ex. iPads som ett pedagogiskt verktyg i ditt dagliga uppdrag. Du har en god ledarskapsförmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande, du visar engagemang och skapar goda förutsättningar för alla elever. Du kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer, har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är flexibel, driftig och tar gärna egna initiativ.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kassmyraskolan är en treparallellig F-6 skola med ca 550 elever inklusive grundsärskola. Skolan ligger i ett naturskönt, lugnt villaområde nära goda kommunikationer. Skolan har mycket hög andel utbildad och behörig personal, drygt 90% är legitimerade lärare från årskurs 1 till årskurs 6. I skolan finns trygghet, livsglädje, närhet mellan personal och barn/elever samt en miljö som ger lust till kreativt skapande och lärande. Vi strävar efter att alla ska få möjlighet att växa i sin egen takt samtidigt som vi uppmuntrar till att våga lite mer. Kassmyraskolan kännetecknas av hjälpsamma kollegor som ställer upp för varandra. Kassmyraskolan har ett välfungerande elevhälsoteam bestående av skolledning, speciallärare, skolkurator, skolsköterska samt skolpsykolog. Förmåner i kommunen Alla medledare har rätt till ett friskvårdsbidrag på upp till 1 500 kronor per år. Det syftar till att uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter och en hälsofrämjande livsstil. För exempel på vilka aktiviteter som omfattas eller inte omfattas av friskvårdsbidraget kan du gå in på Skatteverkets hemsida: https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard/friskvardsaktiviteterao.4.15532c7b1442f256baee714.html


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde den 12 augusti eller i överenskommelse med arbetsgivaren

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Peter Andersson Badari, Biträdande rektor

Mobil: 072-541 4870

E-post: Peter.andersson.badari@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Jenny Börjesson, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Telefon: 08-530 63740

E-post: jenny.borjesson@botkyrka.se


Helena Gautier, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Mobil: 072 596 6682 (arbetsrum)

E-post: helena.gautier@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-06-16

Ange referensnummer: A883874


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019