Stäng meddelande

Specialpedagog/speciallärare till Botkyrka vuxenutbildning


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att i samråd med ansvarig lärare stötta elever i behov av stöd. Du gör fördjupade kartläggningar och upprättar vid behov åtgärdsplaner tillsammans med lärare och elever. Du har även en rådgivande funktion gentemot ordinarie lärare kring elever i behov av stöd.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare. Då majoriteten av våra elever läser sfi eller sva vill vi att du har svenska som andraspråk som en del i din lärarexamen. Behörighet i engelska och/eller matematik är meriterande samt studier i specialpedagogik. Speciallärarexamen är starkt meriterande men inte ett krav. Vi vill dock att du har studier i/erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd, och vana av att upprätta kartläggningar och åtgärdsprogram i synnerhet ur ett andraspråksperspektiv. Erfarenhet av sfi/vuxenutbildning är meriterande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Botkyrka vuxenutbildning är en dynamisk arbetsplats med drygt 1000 elever inom sfi och 250 elever inom grundläggande utbildning för vuxna. Hos oss läser även ca 70 elever inom Särskild utbildning för vuxna. För att bli anställd hos oss krävs att du har engagemang, kompetens och en vilja att utveckla/utvecklas tillsammans med vår övriga personal. Till vårt stödteam söker vi nu ytterligare en speciallärare/specialpedagog. Stödteamet består av speciallärare, studie- och yrkesvägledare samt skolledare. Tillsammans ser vi till att skapa de bästa förutsättningar för våra vuxna Botkyrkabor i behov av utbildning.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 190801 eller enligt ök. Vi intervjuar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Birgitta Wåhlstrand, Rektor

Mobil: 070-1825362

Telefon: 070-1825362

E-post: birgitta.wahlstrand@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A776475


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018