Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare i spanska år 6-9


Om arbetsplatsen

Grindtorpsskolan är en F-9 skola som ligger upp på Albyberget nära till kommunikationer Här går 510 elever och arbetar runt 80 i personalgruppen.

Arbetsuppgifter

Grindtorpsskolan söker dig som är behörig lärare i spanska och som vill arbeta på en skola med fokus på språk och god kvalitet i all undervisning och i allt lärande. Har du viljan att vara med och göra skillnad för våra elever, sök då ett roligt och utmanande jobb hos oss! Du får en god möjlighet att göra ett bra arbete för våra elever tillsammans med behöriga och mycket kompetenta kollegor och skolledning. På skolan pågår aktivt utvecklingsarbete kring t ex framgångsrik undervisning för all pedagogisk personal. Alla elever på skolan har tillgång till digitala verktyg i sitt skolarbete. Grindtorpsskolan har de senaste åren genomgått stora förändringar och nu visar elevernas förbättrade resultat det goda arbete som alla medarbetare bidragit med. Det arbete vi gör tillsammans gör skillnad och det är spännande att vara med!

Kvalifikationer

Vi vill poängtera att du som är behörig lärare och har legitimation kommer i första hand vara aktuell för anställning. Arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav, även du med kort erfarenhet kan söka. Då erbjuder vi en mentor till dig i introduktionen till ditt arbetsliv som lärare. Du är väl insatt i våra styrdokument och kan omsätta dem i praktiken. Du har goda ämnesspecifika kunskaper. Du är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du är trygg som person och är kommunikativ. Därtill har du förmåga att skapa arbetsro och att väcka nyfikenhet och lust hos eleverna. Det är viktigt att du står för struktur samtidigt som du kan skapa goda relationer. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav för anställningen. Du delar såklart de värderingar som speglas i läroplanen.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, Två arbetsdagar i veckan sammanlagt 50%

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Siv Söderberg, Biträdande rektor

Mobil: 0708-89 20 05

Telefon: 08-530 636 34


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-30

Ange referensnummer: A961953


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020