Stäng meddelande

Handläggare till avdelningen för vatten och avlopp


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att handlägga olika abonnentärenden, till exempel anslutningar till vatten- och avloppssystemet, flyttanmälningar och avläsningar. Du kommer arbeta med utveckling av arbetssätt och rutiner samt att uppdatera blanketter, dokument och broschyrer inom arbetsområdet. I arbetet ingår mycket kontakt med abonnenter och andra kollegor på kommunen. Vidare kommer du att hantera leverantörsfakturor och arbeta med debitering av VA-avgifter.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning, och har erfarenhet av arbete med kundkontakter och administration/handläggning. Du ska vara flexibel och kunna använda olika arbetsverktyg och verksamhetssystem. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av att ta emot leverantörsfakturor och att skicka fakturor är nödvändig. Om du har erfarenhet av att arbeta med handläggning inom VA och/eller av att arbeta inom kommun så är det meriterande. För att bli framgångsrik i rollen som handläggare hos oss gillar du ordning och reda, är noggrann samtidigt som du är hjälpsam och lyhörd för verksamhetens behov. Du är van att ta kontakt med andra och har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vidare behöver du ha ett öga för detaljer och ha god prioriteringsförmåga.

Arbetsplatsen

VA-avdelningen i Botkyrka kommun ska förstärka sitt arbete med abonnentfrågor. Är du ordningsam, strukturerad och systematisk? Gillar du administration och drivs av att utveckla och effektivisera arbetsprocesser? Välkommen med din ansökan! Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Marknadens investeringsvilja i Botkyrka är större än på flera årtionden och tillväxten har utvecklats exponentiellt under de senaste åren och kommunen har som mål att mellan åren 2016-2020 bygga 4000 nya bostäder. En VA-utbyggnad pågår till områdena Kagghamra och Sibble i södra Botkyrka, vilket innebär att mer än 200 fastigheter ansluts till VA-nätet. VA-avdelningen består ca 30 personer och är organiserade inom tekniska förvaltningen. Vi ser till att rent och friskt vatten kommer fram till kommunens medborgare och företag samt att avloppsvattnet tas om hand efter användning för att renas och återföras till kretsloppet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Linda Evjen, VA-chef

Mobil: 0703485445

E-post: linda.evjen@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Pinar Orhan, Vision

Mobil: 0727464300


Sista ansökningsdatum: 2019-05-20

Ange referensnummer: TEF/2019:107


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018