Stäng meddelande

Spanskalärare


Arbetsuppgifter

Storvretskolans verksamhetsidé är att ge varje elev en stark och flexibel läridentitet. Därför jobbar vi med demokrati, engagemang, kompetens och ett tydligt fokus på varje individs inneboende resurser. Detta omsätts konkret i den pedagogiska verksamheten; varje elev skall över längre tid få växa och utveckla sin person och det egna lärandet genom att vi erbjuder organiserade lärsammanhang som följer och utmanar lärandet i en ständig progression där elevens resurser tas tillvara. Du kommer att undervisa i åk 6-9. Vi söker nu en duktig och erfaren lärare med behörighet i spanska åk 6-9. Tjänsten är på 50%. Intervjuer sker löpande, så vänta ej med din ansökan.

Kvalifikationer

Du som söker skall - Vara behörig lärare i spanska åk 6-9. - Vara trygg och tydlig i ditt ledarskap. - Ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar. Är du strukturerad, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga passar det här arbetet dig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Storvretskolan är möjligheternas skola med nyfikna och kunskapstörstande elever. Här finns också ett härligt gäng pedagoger som är engagerade och kompetenta. Skolan har ljusa moderna lokaler. Idag går här ca 250 elever i årskurs 4-9.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: Januari 2019

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lena Fridén, Rektor

Telefon: 073-059 65 50

E-post: lena.friden@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fredrik Lundin, Lärare

E-post: fredrik.lundin@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-01-13

Ange referensnummer: A840243


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018