Stäng meddelande

Vi söker dig som vill arbeta med unga vuxna med beroende


Arbetsuppgifter

Vuxenenheten ansvarar för utredning och behandling av personer med beroendeproblematik. Öppenvårdssektionen arbetar hand i hand med utredningssektionen för att komplettera varandra på bästa sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda så mycket behandling i öppenvård på hemmaplan. Vi har MI-grupp, CRA-grupp och stöd-grupp. Vi erbjuder även HAP, Kriminalitetsprogram och behandling för spelberoende. Vi försöker hitta rätt behandling i rätt tid för varje enskild person. För oss är varje människa unik och det är viktigt att personalgruppen är mångfacetterad och kompetent för att möta behoven som finns. Du kommer främst att vara behandlare för gruppen unga vuxna. Du behöver därför vara flexibel och nytänkande samtidigt som det är av största vikt att du har gott omdöme, att du är strukturerad och har en helhetssyn. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vana att samverka. Du kommer vara delaktig i att utforma en de insatser som kommer att erbjudas målgruppen.

Kvalifikationer

Du som söker är socionom eller har en likvärdig högskoleutbildning. Du har aktuell erfarenhet av behandlingsarbete med personer med beroende och erfarenhet av socialt arbete. Du är trygg, självgående, flexibel, samarbetsinriktad, motiverande och har ett stort engagemang och intresse för målgruppen. • Socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med unga vuxna är ett krav • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med personer med beroendeproblematik • Flerspråkighet är meriterande • Körkort är meriterande Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Botkyrka är just nu mitt uppe i en spännande omorganisation där vi river stuprören och lämnar den gamla beställar-/utförarmodellen. Vår nya organisation kommer att vara rustad att möta samhällsförändringar och präglas av nytänkande och teamarbete. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena barn eller vuxen. Vi söker dig som både vill arbeta med behandling och är intresserad av att vara med och utforma insatser för gruppen unga vuxna på Öppenvården i Botkyrka. Tycker du om behandlingsarbete och är beredd att pröva nya riktningar? Är du nyfiken på utveckling och ser mer möjligheter än svårigheter? Då är jobbet som Behandlare på öppenvården något för dig!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vi kommer att påbörja intervjuer under rekryteringens gång. Tillträde 2018-03-01

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jenny Nejström, tf. sektionschef

Telefon: 073-380 78 89


Tor Löfgren, Samordnare

Telefon: 0702932405

E-post: tor.lofgren@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2018-12-15

Ange referensnummer: SN/2018:477


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018