Stäng meddelande

Stödpedagog


Arbetsuppgifter

Du ska arbeta i nära samarbete med verksamhetsledaren och under verksamhetsledarens ledning. Du ska vara stöd i utvecklingsarbetet med bland annat social dokumentation och genomförandeplaner. Din kompetens är ett stöd i arbetet med att utveckla och använda individuellt anpassade pedagogiska lösningar/metoder i det vardagsnära arbetet. Du ska vara en resurs för att öka det pedagogiska förhållningssättet som stödjer den enskildes delaktighet och självständighet.

Kvalifikationer

Du har yrkeshögskoleexamen med inriktning stödpedagog inom funktionshinderområdet, 200 yrkeshögskolepoäng. Du kan TAKK och AKK. Vi dokumenterar i ett datorbaserat stödsystem och ser därför att du har god datorvana, samt du har god kommunikativförmåga både verbalt och i skrift. Du praktiserar lågaffektivt bemötande. Som person planerar du och prioriterar ditt arbete effektivt. Du kan snabbt ändra ditt synsätt efter ändrade förutsättningar. Du tar initiativ, är nytänkande och har fokus på att utveckla både ditt arbete och verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet inom LSS bedrivs i Botkyrka kommun inom Arbetsmarknads och vuxenutbildningsförvaltningen. Vi är uppdelade på ett antal mindre enheter inom hela kommunen och vi är i ständig utveckling. Vi söker nu stödpedagog till vår enhet Uttrans dagliga verksamhet. Verksamheten vänder sig till personer med svåra kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar i behov av meningsfulla, arbetsliknande aktiviteter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Eija Päivärinta, enhetschef

Mobil: +46 70 184 96 87


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Ange referensnummer: A877444


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tillämpar provanställning sex månader. Vid anställning krävs utdrag från polisens belastningsregister. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018