Stäng meddelande

Timvikarierande undersköterskor till hemtjänsten i södra Botkyrka


Arbetsuppgifter

Vi söker nu timvikarierande undersköterskor till hemtjänsten i Tumba och Segersjö/Grödinge som kan stötta upp när ordinarie undersköterskor är frånvarande eller vid arbetstoppar. Arbete kan förekomma både dag, kväll och helg. Som undersköterska ansvarar du för att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete i våra brukares egna hem. Du uppmuntrar, stödjer och motiverar gällande bl.a. personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från våra brukares behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar i sina hem så länge de själva önskar. Arbetet kräver, i enlighet med socialtjänstlagen, daglig dokumentation av åtgärder och brukarens hälsotillstånd i förvaltningens olika verksamhetssystem. Som undersköterska samarbetar du med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare och anhöriga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har medborgarens fokus och som vill hjälpa äldre i deras vardag. Har du gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande och/eller erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller inom funktionsnedsättningsområdet ser vi det som meriterande. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i flera språk är meriterande samt även giltigt B-körkort. Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 6


Kontaktperson(er)

Cathrine Coulianos, Enhetschef

E-post: cathrine.coulianos@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-01-18

Ange referensnummer: C24239


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018