Stäng meddelande

Anläggningsarbetare - asfalt


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar att utföra anläggningsarbeten, i första hand, i form av potthållslagning samt mindre asfaltsarbeten. Arbetet med vägbeläggning görs tillsammans i den asfaltsgrupp som du kommer att ingå i. Ibland kommer arbetsuppgifterna bestå i att köra maskiner bl a hjullastare och traktor. Då driftsenheten har många olika ansvarsområden inom kommunen kan det komma finnas möjlighet och behov av att även delta med arbete inom dessa arbetsuppgifter. I uppdraget ingår även att hantera mindre maskiner t ex lövblås, motorsåg, röjsåg.

Kvalifikationer

Vi vill att du har relevant utbildning och erfarenhet för ovan nämnda arbetsuppgifter och tillhörande ansvar. Som person har du en förmåga att lösa problem och vara handlingskraftig samt förstå värdet av samarbete och kunna ta ett gemensamt ansvar tillsammans med dina kollegor. Du har körkort, behörighet lägst B, och erfarenhet av arbete med asfaltläggning, potthålslagning, samt traktor- och maskinkörning. Har du körkort, behörighet C, så är det meriterande. Du har förståelse för svenska i tal och skrift.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Gata/Park-driftsenheten är en del av verksamhetsområde Teknik & Logistik vid Tekniska förvaltningen i Botkyrka. Vid enheten arbetar ungefär 25 personer med drift och underhåll av kommunens grönytor och vägar. Enheten är belägen på Ekvägen 30 i Tumba och det är där som arbetet utgår i från. Nu söker vi en anläggningsarbetare med erfarenhet av asfaltsarbete.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Boban Pejcic, Enhetschef

Telefon: 070-889 18 06

E-post: boban.pejcic@botkyrka.se


Stefan Norberg, Arbetsledare

Mobil: 0708-86 15 51


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-22

Ange referensnummer: TEF/2019:58


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018