Stäng meddelande

Personlig assistent till gruppbostad i Tullinge


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra gruppbostäder i Tullinge för en tillsvidareanställning omfattande ca 75 %. Som personlig assistent säkerställer du en god livskvalité för medborgare med funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara den enskilde behjälplig med personlig omvårdnad, hemmets skötsel, inköp, matlagning samt sociala aktiviteter och träning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen från vård- och omsorgsprogrammet, GPU, PPU eller motsvarande. Du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift utifrån våra krav om dokumentation. Utifrån hur vårt arbete ser ut är det viktigt att du har B-körkort för manuellt växlad bil samt att du kan simma. Har du dessutom erfarenhet från yrkesområdet samt kunskaper i flera språk ser vi det som meriterande. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar ansvar för din uppgift och är trygg, stabil och har självinsikt. Du har god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor och har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Inom Vård- och omsorgsförvaltningen finns ett antal gruppbostäder, vilket är en boendeform för vuxna personer med olika former av funktionsnedsättningar som behöver mycket stöd och närhet till personal dygnet runt. Här har de möjlighet att få stöd med vardagliga aktiviteter såsom inköp, matlagning, personlig hygien, kommunikation och fritid. Vårt mål är att få varje medborgare att bli så självständig som möjligt i sitt dagliga liv och känna trygghet i det stöd hen får. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Maria Björnfot, Enhetschef

E-post: maria.bjornfot@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Eva Causevic Gullerborg, Stödassistent

E-post: eva.causevic.gullerborg@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-03

Ange referensnummer: C25167


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018