Stäng meddelande

Vi söker fler fantastiska förskollärare till Storvreten


Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss är du, tillsammans med ditt arbetslag, ansvarig för att driva förskolans utvecklingsarbete och undervisning framåt utifrån våra mål. Du har även ansvar för att skapa kreativa och utmanande miljöer som möjliggör ett utforskande och lustfyllt lärande hela dagen. Barnen på våra förskolor talar tillsammans 47 olika språk vilket gör att ett språkutvecklande arbetssätt, både för att främja modersmål och svenska, är en viktigt grundförutsättning för att arbeta hos oss. Vi förutsätter också att du har en nyfikenhet på och ett intresse kring interkulturalitet. Just nu är vi i ett utvecklingsarbete för att höja kvaliteten i undervisningen för de allra minsta och söker dig som vill vara med att leda våra förskolor framåt i det.

Kvalifikationer

Vi söker förskollärare med erfarenhet av att arbeta projektinriktat utforskande nära barnen. Vi ser den pedagogiska dokumentationen som en självklar del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår utveckling av förskolan. Vi vill att barnen ska få tillgång till många olika estetiska uttryckssätt under sin förskoletid och det är därför meriterande om du har någon form av estetisk utbildning, kunskap eller bakgrund. Grundläggande kunskaper inom IT, såsom bildhantering, ordbehandling samt mailkommunikation krävs. För oss är det viktigt att du har en nära och respektfull relation till barn och vårdandshavare. Vi vill också att du är nyfiken på barns tankar och hypoteser. Vår arbetsplats ska präglas av värme och glädje samt en gnutta humor, så det är viktigt att du vill bidra även där.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Nikki Gelbert, Förskolechef

E-post: nikki.gelbert@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-19

Ange referensnummer: A834357


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018