Stäng meddelande

Rikstens skola söker en kock, 100%


Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga kockuppgifter - vi försöker laga all vår mat från grunden. Så få halvfabrikat som möjligt används i vår restaurang. Vi bakar eget bröd som vi serverar till måltider och mellanmål.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad kock, gärna med erfarenhet från liknande arbetsplatser/-uppgifter.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ulf Linder, Rektor

Telefon: 072 586 63 70

E-post: ulf.linder@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-18

Ange referensnummer: A867731


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018